Ratkaisu- ja Voimavaraterapia

 

Ratkaisukeskeinen työskentely on tulevaisuuteen ja tavoitteisiin suuntautunutta, asiakkaan omia vahvuuksia voimistava terapia, joka juuri siksi on niin tuloksellista ja kestävää. Tuloksiin päästään varsin nopeasti, jo muutamien istuntojen jälkeen.

 

Yksilöterapia 55,00 € / 45 min

Yksilöterapia on aina yksilöllinen ja siinä käsitellään asiakkaan haasteita, huolia tai elämän solmukohtia. Tällöin menneestä siirrytään nopeasti tulevaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin, sekä tavoitteisiin omien voimavarojen mukaisesti.

 

Pariterapia 90,00 € / 45 min

Pariterapiassa käydään läpi parisuhteen ongelmia, perhe-elämän haasteita ja myös usein seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä yhdessä puolisoiden ja terapeutun kanssa. Työskentelyyn voidaan ottaa mukaan myös naispuolinen psykoterapeutti tai psykologi.

 

Seksuaalineuvonta 55,00 € / 45 min

Seksuaalisuus on kaikissa, mitä moninaisimmissa ilmenemismuodoissa ja siihen hyvin helposti syntyy ongelmakohtia, joita on hyvä purkaa. Mikäli on epätietoisuutta seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa tai jos seksuaalisuudessa on tapahtunut suuria muutoksia sairauksien, parisuhteen tai muun syyn nojalla, on hyvä avoimesti keskustella uusi tilanne ja mahdollisuudet täydellisellä luottamuksella.

 

Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton!