MindMedi

Petri Sirén, terapeutti

Olen ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja, työnohjaaja (STOry) ja valmentaja. Olen terveydenhuollon ja sosiaalialan vankka ammattilainen. Työskentelykokemusta vaihtelevista sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä muun muassa kuntoutusohjaajana psykiatrisella poliklinikalla, päihdekuntoutuskeskuksen vastaavana ohjaajana, lastensuojelulaitoksella sekä psykiatrisissa hoitolaitoksissa on kerääntynyt 1990-luvun alusta saakka.

 

Pohjakoulutukseltani olen perushoitaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Lyhytterapeutiksi (60 op) valmistuin Helsingin psykoterapiainstituutista 2017 sekä seksuaalineuvojaksi (20 op) Hyriasta 2019.

Ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyden perimmäinen ajatus on painottaa omia voimavaroja ja vahvuuksia, sekä etsiä sitä, mikä on juuri nyt hyvin. Historiallasi on merkitystä ja painoarvoa, mutta sen ei tarvitse määritellä tulevaisuuttasi. Sanonta "menneille emme voi mitään, tulevaisuuteen voimme vaikuttaa" kuvaa mielestäni työtapaani osuvasti.

Vastaanotto

Vastaanottotilani sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa viihtyisällä ja historiallisella entisen Suomen Kasarmin alueella, tien toisella puolella kauppakeskus Goodmania, osoitteessa:

 

Suomen Kasarmit, rakennus 2, 13100 Hämeenlinna

 

Myös etävastaanotto (Teamsin tai Zoomin) kautta onnistuu.